Skip to main content

Nexum Groep en CMC Partnership Global bundelen krachten

By 10/11/2022november 29th, 2023News

nexum.eu, 10 November 2022

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Nexum Group 100% van de aandelen van CMC Global Group ltd heeft verworven om een nieuwe gezamenlijke organisatie te vormen.

Deze onderneming zal de twee best presterende filialen van Proci samenbrengen. Het bedrijf zal doorgaan met het aanbieden van training, ondersteuning en advies op het gebied van verandermanagement, waarbij individuen en klantenorganisaties worden geholpen bij het opbouwen van een effectief veranderingsvermogen.

Caroline Mørck Jensen, CEO van Nexum, spreekt over het natuurlijke partnerschap tussen de twee organisaties:
“Nexum en CMC zijn belangrijke Prosci-partners en voeren al jaren een dialoog. We realiseerden ons dat we allebei graag nauwer wilden samenwerken. Deze overname is dan ook een natuurlijke volgende stap in onze relatie. Door onze krachten te bundelen zijn we in een nog sterkere positie om onze lokale en wereldwijde klanten te bedienen, door gebruik te maken van de talenten en werkwijzen van twee uitzonderlijke organisaties.”

Nexum en CMC zullen actief zijn in heel Europa, Afrika en Azië. Als gevolg daarvan kunnen klantenorganisaties zich verheugen op een breder aanbod van training, service en ondersteuning, over een grotere geografische spreiding en in meer talen.

Nexum en CMC Global zetten ons sterke partnerschap met Prosci voort en zullen Prosci training in verandermanagement en gerelateerde consultancydiensten leveren in de volgende gebieden: België, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Marokko, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Singapore, Zuid-Afrika, Tunesië en het Verenigd Koninkrijk.

Met een gecombineerde staf van meer dan 100 mensen, bieden de gefuseerde organisaties nu nog meer kracht en toewijding aan bestaande en nieuwe klanten bij het ontwikkelen van hun capaciteit voor individuele en organisatorische verandering.

Michael Campbell, Managing Director van CMC Global, spreekt over de mogelijkheden voor klanten en opdrachtgevers wereldwijd in deze opwindende nieuwe onderneming:

“Na 22 jaar als CMC te hebben geopereerd, zijn we verheugd onze krachten te bundelen met Europa’s toonaangevende Prosci partner Nexum Group, om onze gezamenlijke groei te versnellen. Ik geloof dat we samen, in deze periode van economische onzekerheid, onze visie kunnen realiseren om beter tegemoet te komen aan de individuele en organisatorische veranderingsbehoeften van meer klanten in meer landen, talen en culturen.”

Mark Dorsett, Chief Global Officer van Prosci, spreekt over de langdurige samenwerking met de twee organisaties:
“Bij Prosci zoeken we partners die zich inzetten om klanten te helpen veranderingssucces te behalen. Nexum Group en CMC Partnership Global laten dit al vele jaren zien en zijn sterke leden van onze partnergemeenschap. We feliciteren hen met hun samenkomst en wensen hen het allerbeste als ze als één team verder gaan. We blijven ernaar uitkijken om met hen samen te werken.”